2732044066 Ελίκα Λακωνίας, Λακωνίας xaisdima@gmail.com
hero image
 
 


ΒΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΜΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΄΄Ο ΧΑΪΣ ΄΄| Συνεργείο - Φανοποιείο Αυτοκινήτων -Βαφές Παντός Τύπου - Διεκπεραιώσεις Ασφαλειών - Εξυπηρέτηση ΚΤΕΟ - Θραύση Κρυστάλλων Ελίκα Λακωνίας

 
 
 
 

 
 
Η εταιρεία ''ΜΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΄΄Ο ΧΑΪΣ ΄΄ αναλαμβάνει την βαφή του αυτοκινήτου σας. Παρέχουμε υπηρεσίες ολικής ή τοπικής βαφής άμεσα και με αξιοπιστία . Το προσωπικό του συνεργείου μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και τα υλικά που χρησιμοποιούμε κορυφαίας ποιότητας ώστε να μπορούμε να εγγυόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Όταν τα χρόνια περνάνε το χρώμα του αμαξιού μας φθείρεται απο διάφορους παράγοντες όπως οι καιρικές συνθήκες και η μη συντήρηση του εξωτερικού μέρους του αυτοκινήτου. Στο συνεργείο - φανοποιείο αυτοκινήτων ΄΄ Ο ΧΑΪΣ ΄΄ στην Ελίκα Λακωνίας μπορούμε να επαναφέρουμε το χρώμα του αυτοκινήτου σας στην αρχική του κατάσταση. Φυσικά μπορείτε να επιλέξετε και διαφορετικό χρώμα από αυτό που ήδη υπήρχε πάνω στο αμάξι. Τα χρώματα που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας και το προσωπικό μας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία του θα κάνει το αμάξι σας πάλι να φαίνεται φανταχτερό. 

Σίγουρα λόγω και της γενικότερης οικονομικής κατάστασης πολλοί δεν δίνουν σημασία στην συντήρηση του εξωτερικού μέρους του αμαξιού. Το γεγονός αυτό όμως έχει ως συνέπεια πέρα από την όχι και τόσο όμορφη αισθητικά εικόνα του οχήματος σας, την μείωση της αντικειμενικής του αξίας. Ελάτε στο φανοποιείο ΄΄Ο ΧΑΪΣ ΄΄ για να περιποιηθούμε το αμάξι σας όπως του αρμόζει. 


 


 
 


 

 

  
   
 


 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕνα κάνουμε το αυτοκίνητό σας σαν καινούργιο. Ενδεικτικά:
   
 
  Ολική Βαφή του οχήματός σας
  Τοπική Βαφή του οχήματός σας
  Βαφή Αεροτομής
  Βαφή Ζαντών
 
  Γυάλισμα Αυτοκινήτου
  Κέρωμα Αυτοκινήτου
  Βαφή προφυλακτήρων
  Αντηλιακές Μεμβράνες
 
   
   
 
 
 
 

ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Παρακολουθούμε πάντα όλες τις εξελίξεις στον τομέα της φανοποιίας και της βαφής του οχήματος σας για να σας προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.
Ο εξοπλισμός μας ανανεώνεται με χρώματα  και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας συνεχώς.

 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μαςστην Ελίκα Λακωνίας ή επικοινωνήστε μας για τυχόν ζημιά που έχετε υποστεί η αν θέλετε να κλείσουμε ένα ραντεβού για επισκευή