2732044066 Ελίκα Λακωνίας, Λακωνίας xaisdima@gmail.com
hero image
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΜΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΄΄Ο ΧΑΪΣ ΄΄| Συνεργείο - Φανοποιείο Αυτοκινήτων -Βαφές Παντός Τύπου - Διεκπεραιώσεις Ασφαλειών - Εξυπηρέτηση ΚΤΕΟ - Θραύση Κρυστάλλων Ελίκα Λακωνίας


Το συνεργείο - φανοποιείο ΄΄Ο ΧΑΪΣ ΄΄ με υπεύθυνο τον κύριο Μαρούσιο Γεώργιο εδρεύει στην Ελίκα Λακωνίας από το 2011.  
 
 
 
 
 

Ο κος Μαρούσης Γεώργιος, ο υπεύθυνος του συνεργείου, έχει περισσότερα απο 25 χρόνια  εμπειρία στον χώρο  και εξειδικεύεται στο κομμάτι της φανοποιίας και της βαφής του οχήματος σας. Προσφέρει υψηλά ποιοτικές υπηρεσίες σε τιμές ασυναγώνιστες.

Το συνεργείο βρίσκεται στην Ελίκα Λακωνίας με άνετο πάρκινγκ και διαθέτει σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα για την πλήρη αποκατάσταση του οχήματος σας. Στην ίδια κατηγορία συμπεριλαμβάνονται και τα υλικά που χρησιμοποιεί το συνεργείο  ΄΄Ο ΧΑΪΣ΄΄ αφού συνεργάζεται πάντα με κορυφαίους προμηθευτές έτσι ώστε να μπορεί να σας παρέχει το καλύτερο αποτέλεσμα. 

Οι πελάτες μας προτιμούν όλα αυτά τα χρόνια για την αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό που δείχνουμε. Όλες οι υπηρεσίες, από την βαφή του αμαξιού σας μέχρι την γενική αποκατάσταση ζημιών που έχουν προκληθεί από ατύχημα αντιμετωπίζονται με την ίδια σοβαρότητα προσφέροντας ένα κορυφαίο πακέτο υπηρεσιών στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ


Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια μας κάνει να είμαστε όλο και περισσότερο συνεπής και έτοιμοι να επιλύσουμε και να επιδιορθώσουμε οποιαδήποτε ζημιά υποστεί το όχημα σας. 

Με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματικής συνέπειας λοιπόν φροντίζουμε να εξελισσόμαστε ολοένα και περισσότερο ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες. Να είστε σίγουροι
ότι στο συνεργείο - φανοποιείο μας θα βρείτε ότι ακριβώς χρειάζεστε.

Η πολύχρονη εμπειρία μας σε συνδυασμό με τις μεθόδους μας, τα σύγχρονα μηχανήματα αλλά και τα πιστοποιημένα υλικά που χρησιμοποιούμε μας δίνουν την δυνατότητα να εγγυώμαστε για εσάς το καλύτερο αποτέλεσμα.
 


 
   
 
 
 
 
 
 
 
Επισκεφτείτε το συνεργείο μας

στην Ελίκα Λακωνίας ή επικοινωνήστε μας για τυχόν ζημιά που έχετε υποστεί η αν θέλετε να κλείσουμε ένα ραντεβού για επισκευή