2732044066 Ελίκα Λακωνίας, Λακωνίας xaisdima@gmail.com
hero image
 
 


ΦΑΝΟΠΟΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
ΜΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΄΄Ο ΧΑΪΣ ΄΄| Συνεργείο - Φανοποιείο Αυτοκινήτων -Βαφές Παντός Τύπου - Διεκπεραιώσεις Ασφαλειών - Εξυπηρέτηση ΚΤΕΟ - Θραύση Κρυστάλλων Ελίκα Λακωνίας

 
 
 
 

 
 
Η εταιρεία ''ΜΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΄΄Ο ΧΑΪΣ ΄΄ αναλαμβάνει την φανοποιεία του αυτοκινήτου σας. Παρέχουμε υπηρεσίες φανοποιεία άμεσα και αξιόπιστα. Το προσωπικό του συνεργείου μας είναι άρτια εκπαιδευμένο και τα υλικά που χρησιμοποιούμε κορυφαίας ποιότητας ώστε να μπορούμε να εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα. 

Όταν συμβαίνει ένα ατύχημα και υπάρχει ζημιά σίγουρα ο καθένας από εμάς δεν είναι και πολύ αισιόδοξος. Στο συνεργείο - φανοποιείο αυτοκινήτων ΄΄ Ο ΧΑΪΣ ΄΄ στην Ελίκα Λακωνίας θα σας επαναφέρουμε το χαμόγελο σας. Αρχικά εφόσον αναλάβουμε την επισκευή του αμαξιού σας θα σας γλυτώσουμε από την  χρονοβόρα διαδικασία των γραφειοκρατικών με τις ασφαλιστικές εταιρείες. Ο κος Μαρούσης Γεώργιος και το συνεργείο  ΄΄ Ο ΧΑΪΣ ΄΄ αναλαμβάνει πλήρως την διαδικασία διεκπεραίωσης με στόχο το καλύτερο δυνατό όφελος για εσάς. Ακόμα και αν έχετε υποστεί σημαντική ζημιά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, με τα μηχανήματα και τα υλικά που  διαθέτει η επιχείρησή μας μπορούμε να επαναφέρουμε το αυτοκίνητο σας στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να το κάνουμε σαν καινούργιο. 

Κάθε περίπτωση την χειριζόμαστε διαφορετικά και συζητάμε πάντα με τον πελάτη για τις διαδικασίες της επισκευής του αμαξώματός του.  


 
 


 

 

  
   
 


 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕνα κάνουμε το αυτοκίνητό σας σαν καινούργιο. Ενδεικτικά:
   
 
  Γενική Αποκατάσταση Ζημιών Ατυχήματος
  Επισκευή προφυλακτήρα
  Επιδιόρθωση με Καλίμπρα
  Επιδιόρθωση Βαθουλομάτων
 
  Επιδιόρθωση μικροχτυπημάτων
  Επιδιόρθωση γρατζουνιών
  Επιδιόρθωση φαναριών
  Ολική ή τοπική βαφή του οχήματος σας
 
   
   
 
 
 
 

ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Παρακολουθούμε πάντα όλες τις εξελίξεις στον τομέα της φανοποιίας και της βαφής του οχήματος σας για να σας προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.
Ο εξοπλισμός μας ανανεώνεται με χρώματα  και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας συνεχώς.

 
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μαςστην Ελίκα Λακωνίας ή επικοινωνήστε μας για τυχόν ζημιά που έχετε υποστεί η αν θέλετε να κλείσουμε ένα ραντεβού για επισκευή